Billetter til FC Barcelona

Når man har bestemt sig for, at ville ud i Europa og opleve en fodboldkamp med ene topspillere og garanti for en god oplevelse, så er Barcelona bestemt et godt bud. Her finder man én af verdens bedste ligaer og et hold, der rummer flere gode spillere, end de fleste andre steder i verden.
Det er bestemt ikke en billig tur, men det er til gengæld en oplevelse for livet.

Det nemmeste er at bestille en pakkerejse derned. Er man ikke den store haj udi det spanske sprog, så vælg en dansk udbyder, så slipper du for dumme overraskelse, fordi du misforstod nogle af ordene.

På et stadion med plads til ca. 100.000 mennesker kan alle naturligvis ikke sidde lige godt og se lige meget. Selvfølgelig er der storskærme, men når man nu har givet sig selv lov til at komme af sted, så lad være med at spare de sidste penge og købe en billig plads. Oplevelsen er da sjovere, når man kan se bolden og hvem de forskellige spillere er – ellers kunne man lige så sidde foran skærmen hjemme.

Bestiller du en pakkerejse sørger rejseselskabet for fly, hotel og billetter til kampen. Du køber igennem et rejseselskab, der har specialiseret sig i fodboldrejser og derfor er du ret sikker på en god oplevelse.

Vil du hellere bestille billetter og rejse hver for sig har du mulighed for at bestille direkte på klubbens hjemmeside. Ca. 85.000 af de 99.000 pladser på stadion er solgt som sæsonkort. Ønsker man ikke at anvende sin plads sættes den enkelte kamp til salg her.

Det kan være svært at komme til at sidde sammen, især hvis man skal have mere end 2 pladser og gerne vil sidde godt, men man kan sagtens være heldig – særligt hvis man har lidt is i maven og venter til den sidste uge – der kommer nemlig flere og flere billetter til salg, jo nærmere man kommer på kampstart.

Der er naturligvis også mulighed for at købe direkte ved indgangen, hvis man tør vente så længe, men med risiko for at måtte gå forgæves. Der er ikke penge at spare, så denne mulighed anbefales normalt ikke, med mindre det er en spontan indskydelse, når man alligevel er i byen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *