Klubben får nyt badeværelse – igen!

Her kommer en ganske simpel melding rettet mod klubbens spillere og pårørende. Vi har valgt at afinstallere de tidligere opsatte brusere, og lave hele badeværelset om. Dette skyldes nogle af de materialer, som vi havde brugt sidst, ikke overholdt de retningslinjer for sundhed og hygiejne, som vi altid stiler efter. Vi har brugt denne hjemmeside til inspiration og vi håber at alle vil støtte op om vores beslutning, selvom vi allerede fik renoveret i fjor.

Et badeværelse er noget af det vigtigste for alle mennesker – uanset om der er tale om et fælles bad i en sports klub eller ens eget badeværelse derhjemme. Det er derfor vigtigt for os alle, at der er styr på det og at vi alle føler os tilpas og fortrolige med rummet. Dette har ikke altid været tilfældet, men det bliver det nu. I august går arbejdet igang og der er tale om en total entreprise fra udbyderen i København, som vi til trods for store geografiske forskelle har valgt. Hos os i klubben betyder kvalitet alt og dette gælder også vores faciliteter!

Hvis du ønsker at se mere om dem, vi kommer til at bruge, kan du med fordel besøge deres hjemmeside og læse mere om alt det, de kan tilbyde. Vi er sikre på, at vi denne gang har fundet den helt rigtige udbyder og vi er ret sikre på, at alle andre også vil synes det samme. I juli måned får vi de endelige tegninger og herfra kan alle danne sig et overblik og følge med i hvordan, det hele kommer til at tage sig ud. Følg med her på hjemmesiden, hvor vi vil melde mere ud, når vi nærmer os de rette datoer. Vi er klar over, at dette er mere interessant nogle end andre – men nu har alle fået informationen, og sådan skal det være.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *